Stuurbordnummer en transponder aanvagen

Aanvragen stuurbordnummer:

Nadat de verlenging is aangemeld op de website en de benodigde contributie is betaald word je (her)aangemeld bij de KNWU en krijg je de basislidmaatschapskaart door de KNWU opgestuurd. In het overzicht verlenging lidmaatschap kunt u zien wanneer je aangemeld bent bij de KNWU. Nieuwe leden krijgen ook een mail hierover van de KNWU met inlogcodes.

Je moet ALTIJD ELK JAAR een nieuw bordnummer aanvragen, ook als je al enkele jaren hetzelfde bordnummer hebt (als je geen bordnummer hebt aangevraagd dan kun je geen wedstrijden in 2018 rijden! In de wedstrijd systemen zijn de bordnummers met de licenties of de basislidmaatschapskaarten gekoppeld). Aanvragen van een bordnummer is pas vanaf 2 januari 2018 mogelijk!

Een stuurbordnummer vraag je als volgt aan: Via www.knwu.nl kun je rechts bovenin inloggen op “Mijn KNWU”. Vervolgens kies je in het linker menu voor “chip/stuurbord”. Daarna “BMX Stuurbord”. Daarna kies je voor nieuw stuurbordnummer aanvragen. Na enkele dagen wordt het stuurbordnummer door de KNWU toegewezen. Dit kun je zien door weer in te loggen op Mijn KNWU. Dit is het nummer dat vermeld moet worden op je nummerbord bij wedstrijden.  

Transponders:

(alleen van toepassing bij deelname aan landelijke wedstrijden! :Topcompetitie en NK)

Vanaf 2016 zijn alle leeftijden verplicht om te rijden met een transponder. De transponders kun je aanschaffen door in te loggen op Mijn KNWU en aan de linkerzijde te kiezen voor Chip-/stuurbord. Vervolgens kun je doorklikken op de link voor de aanschaf van de transponder. Na ontvangst van de chip log je vervolgens weer in op mijn KNWU om via het menu chip-/stuurbord de chip te activeren. De kosten voor de aanschaf van een transponder bedragen ongeveer € 56,00.

Laatst bijgewerkt: 14-04-2018
Email
RSS nieuws
Facebook
 
Webdesign © Bsoft 2016
Vandaag hits.
Totaal hits.