Aanmelden UCI BMX World Championships Challenge en Masters Baku AZE 5-7 juni 2018

Vanaf heden is het mogelijk voor de Challenge en Masters categorieën om digitaal aan te melden via mijnknwu.knwu.nl voor:

 

5/7-06-2017 – UCI BMX World Championships (CM) – Baku – Azerbaijan – Deadline aanmelding is 8 mei 2018!

 

Let op: Het gaat hier om een aanmelding en alle geselecteerde rijders krijgen na  8 mei een bevestiging van deelname! Het inschrijfgeld voor het WK wordt daarna middels een incassofactuur geïnd.

Ook rijders die zich nu (nog) niet hebben geplaatst kunnen zich aanmelden omdat er wellicht in de betreffende klasse nog doorgeschoven wordt. Als een rijder niet is aangemeld wordt hij/zij ook niet geselecteerd.

Als je bent aangemeld en je kunt om de een of andere reden niet deelnemen, meld je dan altijd af via bmx@knwu.nl, dan kan er in jouw klasse eventueel nog worden doorgeschoven. I.v.m. de de deadline van de UCI kan er kosteloos afgemeld worden tot en met 8 mei, bij een afmelding na 8 mei blijft de betalingsverplichting bestaan en wordt er niet meer doorgeschoven.

 

Het definitieve tijdschema en klasse-indeling wordt pas na sluiting van de inschrijving door de UCI vastgesteld, dit heeft echter geen invloed op de inschrijving. De racedag en klasse-indeling kunnen dus afwijkend zijn t.o.v. de aanmelding.

 

Voor junior en elite rijders geldt dat zij zich voor het WK niet kunnen aanmelden, hiervoor zullen ze worden uitgenodigd door de sporttechnische staf indien gekwalificeerd en geselecteerd.

De kwalificatie-criteria voor de diverse categorieën voor het WK zijn te raadplegen op www.knwu.nl via onderstaande links:

https://www.knwu.nl/storage/2017/05/Kwalificatie-eisen-NKEKWK-2018-BMX.pdf

https://www.knwu.nl/storage/2017/05/Selectiecriteria-WK-BMX-2018-Elite-Heren-en-Dames.pdf
https://www.knwu.nl/storage/2017/05/Selectiecriteria-WK-BMX-2018-Junior-Heren-1.pdf
https://www.knwu.nl/storage/2017/05/Selectiecriteria-WK-BMX-2018-Junior-Dames.pdf

 

Laatst bijgewerkt: 14-04-2018
Email
RSS nieuws
Facebook
 
Webdesign © Bsoft 2016
Vandaag hits.
Totaal hits.