Dispensatie regeling TC's 2019

Beste Rijders,

Tot en met 1 maart 2018 is het mogelijk om dispensatie aan te vragen voor boys vanaf 15 jaar en girls vanaf 16 jaar om een klasse hoger/zwaarder te rijden. Een rijder, aan wie dispensatie wordt toegewezen wordt bij TC 3, TC 4, TC 5 en TC6 ingedeeld in een hogere/zwaardere klasse. Bij de TC C1 (TC1 en TC2) en het NK wordt gereden in de eigen licentieleeftijdsklasse.

De volgende dispensaties zijn mogelijk:

Eigen klasse                                Dispensatie klasse
Boys 15 jaar                                Boys 16 jaar
Boys/Girls 16 jaar                        junior Men / Junior Women
Sportklasse man/vrouw 17/18      Junior Men / Junior Women
Sportklasse man/vrouw 19+        Elite Men / Elite Women
 

Handige informatie:

Dispensatie rijders tellen mee voor de einduitslag voor die dispensatie klasse. Voor de 2 TC C1 (TC1 en TC2) wedstrijden geldt dat je in eigen klasse moet uitkomen. Deze wedstrijden tellen niet mee voor het eindklassement voor de dispensatieklasse, maar in het eindklassement van de eigen klasse.
Dispensatie rijders ontvangen de punten voor de NK, EK en WK kwalificatie ranglijsten in de klasse, waarin zij op de wedstrijddag hebben deelgenomen.
 

Dispensaties kunnen ingediend worden tot en met 1 maart bij: bmx@knwu.nl. De dispensaties worden beoordeel en toegewezen door de CBMX. Meer informatie over de dispensatieregeling kun je vinden in de reglementen BMX Topcompetitie.

Laatst bijgewerkt: 21-03-2019
Email
RSS nieuws
Facebook
 
Webdesign © Bsoft 2016
Vandaag hits.
Totaal hits.