Barcode basispas

Tot 19 februari 2019 heeft in MijnKNWU de digitale basis- en licentiepas gestaan met 12 cijfers onder de barcode. Dit hadden er 13 moeten zijn. Lees hieronder wat er is aangepast en wat jij kan doen.

Het nummer onder de barcode miste op beide digitale passen een cijfer (12 in plaats van 13). Dit is inmiddels opgelost. De barcode zelf en de nummers onder de geprinte/fysieke licentiepassen waren al wel correct.

Wat te doen?
BMX'ers die het nummer zelf nodig hebben (bij sommige voorinschrijvingen via een website) dienen de pas opnieuw te downloaden. Op deze manier weten we zeker dat je de juiste versie van je basis- en/of licentiepas gebruikt en zijn er geen problemen tijdens wedstrijden/evenementen. Alle overige renners hoeven geen actie te ondernemen.

* De digitale/online pas kan je vinden in MijnKNWU, via MijnKNWU > 'Toon basispas' (in het menu bovenaan). Leden kunnen de pas via deze weg eventueel zelf uitprinten of downloaden als PDF. Daarnaast is het voor BMX'ers mogelijk om je digitale pas toe te voegen in de Stocard-app (klantenkaartapp). Download hiervoor de app in Google Play of iTunes.

Laatst bijgewerkt: 13-11-2019
Email
RSS nieuws
Facebook
 
Webdesign © Bsoft 2016
Vandaag hits.
Totaal hits.