URGENT!! Afgelasting wedstrijd BWC1 bij De Kley-Drivers van 15 maart en verplaatst naar 10 mei 2020

Als gevolg van de ontwikkelingen rondom het Corona (Covid-19) virus in ons land hebben BMX De Kley-Drivers in overleg met BMX Afdeling West besloten de wedstrijd komende zondag af te gelasten.

Ondanks het feit dat er vooralsnog geen directe aanleiding bestaat om het evenement niet door te laten gaan vanuit de RIVM, de KNWU en de lokale en provinciale overheid lijkt het ons verstandig deze beslissing te maken. Feit is dat een grote groep deelnemers en toeschouwers samen komen, hetgeen over het algemeen wordt afgeraden.

Uiteraard vinden wij het als organiseren vereniging vervelend, maar hebben hier uiteindelijk een goed gevoel bij. Ook hebben wij inmiddels met KNWU Afdeling West en de organisatie van de Noord-Holland Cup bekeken op welke wijze we de wedstrijd alsnog in de BMX Kalender kunnen passen.

Dit is gelukt! De geplande wedstrijd in het kader van de Noord-Holland Cup van 10 mei zullen we verplaatsen naar 9 mei. Op 10 mei organiseren we dan de wedstrijd in het kader van de BMX West Competitie. Kortom, net als in 2019 een BMX-weekend bij BMX De Kley-Drivers.

Tot slot hopen we dat iedereen begrip heeft voor ons besluit. Mochten er nog vragen zijn dan horen wij die graag.
 
Met vriendelijke groet,
BMX De Kley-Drivers.
namens deze

Bestuur BMX De Kley-Drivers

Laatst bijgewerkt: 24-03-2020
Email
RSS nieuws
Facebook
 
Webdesign © Bsoft 2016
Vandaag hits.
Totaal hits.