Annulering BMX wedstrijden

Goedenavond clubs/renners,

Graag informeren we jullie dat de volgende wedstrijden worden afgelast (uitgesteld, ze kijken naar een nieuwe datum):

UEC ronde in Zolder
SX Manchester
UEC ronde in Papendal
SX Papendal
 

Op dit moment zal de UEC wedstrijd in Sarrians nog doorgaan. Mochten hier andere berichten over volgen zullen we deze met jullie delen.

Voor de bovenstaande wedstrijden zullen de renners hun inschrijfgeld binnenkort terug gestort krijgen.

Doordat de bovenstaande wedstrijden zijn geannuleerd is er geen kwalificatie mogelijkheid meer voor het WK BMX in Houston. Zoals in een eerdere mailing aangegeven, willen we renners die vorig jaar, door aantoonbare omstandigheden, niet voldoende punten hebben behaald en door het wegvallen van deze wedstrijden buiten de WK kwalificatie dreigen te vallen, vragen een mail te sturen naar bmx@knwu.nl met een onderbouwing waarom je wel naar het WK zou moeten. Binnenkort wordt de BMXranking bijgewerkt waardoor iedereen een overzicht heeft waar hij/zij staat.

Voor het NK/EK is het bovenstaande op dit moment niet van toepassing. Mochten hier zaken in veranderen zullen we dit communiceren.

Op dit moment is er nog veel onduidelijk over wanneer het seizoen weer zal gaan starten. We doen ons best om jullie zo goed als mogelijk op de hoogte te houden van de verschillende ontwikkelingen rondom BMX wedstrijden.

Met vriendelijke groet,

Mariska Bosschert
Team wedstrijdsport

  

Papendallaan 49

6816 VD Arnhem

Laatst bijgewerkt: 24-03-2020
Email
RSS nieuws
Facebook
 
Webdesign © Bsoft 2016
Vandaag hits.
Totaal hits.